• 1 + 1 GRATIS
  • Scherpe prijzen | Hoge kwaliteit
  • 1 + 1 GRATIS
  • Speciaal voor jou gemaakt
  • 100% Kwaliteitsgarantie!
Abstract schilderij op canvas

Materialen


Wat is de kwaliteit van de prints?

Ons ultieme doel is dat wij met passie werken aan een kwalitatief product voor het bedrukken van een foto op canvas. Hiervoor gebruiken wij alleen de beste materialen en printtechnieken. Met onze twaalf kleurenprinters van Canon printen wij de gewenste print haarscherp op een  spierwit mat canvas vervaardigd van een hoge kwaliteit met een nieuwe geavanceerde coating. Speciaal ontworpen voor fine-art reproducties . Zo krijg jij dus een echt authentiek canvas.

Fine-art giclée afdruk kwaliteit

Nadat wij je bestelling hebben ontvangen, gaan we direct voor je aan de slag.

We beginnen met het uitvergroten van jouw print. Door gebruik te maken van een speciale 

R.I.P software kunnen we de print optimaliseren. Het programma berekent het aantal pixels dat benodigd is voor de maximale resolutie van het doek. Zo komt elk detail tot zijn recht. Daarna kijken we naar de kleuren op de foto, met onze 12 kleurenprinter kunnen we elke kleur nabootsen die benodigd is voor jouw schilderij. Zo krijg jij een hoge kwaliteit canvas reproductie met een buitengewone kleuraccuraatheid. 

 

Nadat het doek is uitgeprint laten we het doek drogen voor 24 uur voor maximaal resultaat. Daarna bewerken we het doek met vernis op waterbasis, daardoor is het doek beschermd tegen krassen en zonlicht en springen de kleuren er nog mooier uit. Nadat het vernis is gedroogd, is het tijd om het doek op te spannen.  

 

Materialen voor het maken van canvas: Inkt en vernis

Spielatten

Voor het opspannen gebruiken wij luxe spielatten die 2 cm dik zijn en een breedte hebben van 4,5 cm. Deze spielatten zijn verlijmd en gelamineerd en gedroogd tot een vochtgehalte van 8% waardoor het niet vervormt onder druk. We spannen het canvasdoek handmatig op het frame. Om een lange levensduur te realiseren worden de hoeken van het canvas over elkaar heen gevouwen. Wat een ‘dubbele vouw’ wordt genoemd. Nadat het doek op het frame is gespannen worden corner-wedges aangebracht wat ervoor zorgt dat het doek strakgespannen blijft over de jaren heen.

 

Achterkant van een schilderij close-up

Laatste kwaliteitscheck

Zit het frame goed in elkaar, staan alle details op het doek en vooral is alles netjes afgewerkt? Dan is je schilderij klaar voor verzending. Met de grootst mogelijke zorg verpakken wij het doek in bubbeltjes folie en stevig karton. Hiermee is het beschermd tegen stoten. De koerier komt jouw pakketje bij ons op halen en zorgt er voor dat het zo snel mogelijk, in ieder geval binnen 5 tot 7 werkdagen na je bestelling, bij jou wordt bezorgd.

Schilderij verzendklaar ingepakt in doos met bubbelfolie

Koop betrouwbaar en veilig:

Betaalmethodes bij prints4you