• 1 + 1 GRATIS
  • Scherpe prijzen | Hoge kwaliteit
  • 1 + 1 GRATIS
  • Speciaal voor jou gemaakt
  • 100% Kwaliteitsgarantie!

Winter schilderijen

Wanneer je helemaal weg bent van sneeuw en je eigenlijk nooit kan wachten tot die wintertijd met sneeuw komt kun je natuurlijk de winter met de sneeuw gewoon in je huis halen. Een schilderij met een landschap in de sneeuw of de witte daken. Je kan je hart er in verliezen. 

Winters natuurverschijnsel

Wanneer je aan de winter denkt moet je ook al aan sneeuw denken. Wanneer het winter is dan is het vaak koud en nat maar als de sneeuw valt dan gebeurt er iets dat die kou en het natte weer niet meer belangrijk zijn. Door de sneeuw ziet de wereld er heel anders uit, het geluid wordt gedempt en de kinderen die veel plezier hebben in de sneeuw zie je de hele dag buiten. Wanneer je dan de eerste bent die door de sneeuw gaat lijkt het of er niemand is. Het ziet er dan onaantastbaar en schoon uit. Het prachtige gezicht waar we allemaal van genieten. 

 

Sneeuwkristallen

Wanneer het sneeuwt heb je vaak natte sneeuw of kleine vlokjes maar dit kan ook uitgroeien tot een sneeuwbui. De sneeuwkristallen de er dan vallen bedekken alles net of het poeder is. Als je een sneeuwvlokje van dichtbij kan bekijken zie je een unieke vorm, het is een klein kunstwerkje gemaakt van flinterdun ijs. 

 

Een heel jaar genieten van sneeuw

Wanneer je heel erg graag het hele jaar van sneeuw wilt genieten moet je in Nederland op zoek naar een andere manier om dat te kunnen. Vaak moet je het dan hogerop zoeken zoals in de bergen waar de sneeuw hoog boven in de bergen altijd ligt, daar is het altijd koud. Je kunt natuurlijk ook thuis gewoon volop genieten van de sneeuw. Door een schilderij met sneeuw te kiezen waarbij je het hele jaar kan genieten ervan.  


Koop betrouwbaar en veilig: