• 1 + 1 GRATIS
  • Scherpe prijzen | Hoge kwaliteit
  • 1 + 1 GRATIS
  • Speciaal voor jou gemaakt
  • 100% Kwaliteitsgarantie!

1 + 1 GRATIS.Gebruik de code: Canvas50


zwart wit schilderij

Zwart-wit schilderijen 

Wanneer je een stijlvol huis hebt dan is zwart wit het perfecte startpunt. Dit soort schilderijen zijn tijdloos en gemakkelijk te combineren met verschillende kleuren en afbeeldingen. Of het nu een afbeelding in zwart wit is of een vrije vorm. Het is eenvoudig zwart wit de basiskleur te maken. 

Zwart wit kunst

Mensen zijn geneigd om kleur in een schilderij te hebben. Tussen 1912 en 1915 heeft Mondriaan de stap genomen door steeds minder kleur te gebruiken. Zijn kleuren waren over het algemeen grijs, zwart, bruin en wit. Tegenwoordig vindt je zwart witte kunst in vele huizen. Ondanks dat een kunstwerk dan weinig kleur heeft kan het zeker wel veel emotie weer geven. 

Wanneer je de ziel wilt bloot leggen moet je zwart witte kleuren gebruiken vinden enkele kunstenaars. Door de zwart witte schilderijen heb je een tijdloze kunst in huis. Doordat er weinig kleur gebruikt is aan het schilderij lijkt het retro en is het ook veel langer in je interieur te passen. En eigenlijk is een schilderij dan heel modern. 

Nu staat zwart wit kunst niet overal even mooi. Het kan op de verkeerde plek gehangen worden waardoor het wegvalt tegen de achtergrond. En wanneer je veel kleur in je interieur hebt, kan juist een zwart wit schilderij weer heel goed in het oog springen. Een zwart wit schilderij kan ook heel goed uitkomen in een minimalistisch interieur. Het is juist heel erg artistiek door het gebrek aan kleur. 

Een zwart wit schilderij kan een fris en eigentijds gevoel geven. Natuurlijk zijn de zwart wit schilderijen allemaal anders met hun eigen kunst. Zo kan je dieren in zwart wit hebben maar ook modellen, bloemen, stilleven en gebouwen. Juist de zwart wit schilderijen met kunst motieven kunnen de perfecte match zijn. Het is dan echt een compliment aan jouw interieur. 


Koop betrouwbaar en veilig: