• 1 + 1 GRATIS
  • Scherpe prijzen | Hoge kwaliteit
  • 1 + 1 GRATIS
  • Speciaal voor jou gemaakt
  • 100% Kwaliteitsgarantie!
Wolkenkrabbers schilderij

Schilderijen met wolkenkrabbers

In de kunstwereld zijn de wolken toch wel heel erg populair. Eigenlijk al van oudsher. De oude meesters waren er gek op. De wolken kom je vaak tegen in combinatie boven een landschap of de grote stad. De wolken hebben iets waardoor we vaak met ons hoofd ergens anders zijn. 

Wolkenluchten

De wolken veranderen voortdurend daardoor is er elke keer weer wat anders te zien als we er naar kijken. Zo kan er van geen wolkje aan de lucht ineens schapenwolken zijn en voor je het weet hebben we dreigende regenwolken. Wanneer je op de mooie zonnige en droge dagen naar de wolken kijkt herkennen we daar allerlei figuren in. Wanneer de lucht vol wolken een regenbui aan geeft is dat toch wel een soort van waarschuwing dat we een droog plekje moeten gaan zoeken. 

 

Achter de wolken schijnt de zon

Het spreekwoord “achter de wolken schijnt de zon” wensen we voor een ander of ons zelf een betere toekomst. De nare dingen zijn maar tijdelijk daarna gaan we betere tijden in. En juist door een schilderij met wolken in je interieur te hebben kan je daar aan helpen herinneren wanneer je het even wat somberder in ziet. 

 

De wolkenlucht aan de muur

De kunstenaars vinden de wolken een inspiratie om een schilderij voor het interieur te maken. De oude meesters kregen er zeker geen genoeg van tijdens het schilderen. Tegenwoordig kan je op de schilderijen de beweging van wind en wolken waarnemen. Het is toch ook heerlijk om die waarneming zelf ook goed te kunnen voelen. 

 

Lucht en meer

De wolken zijn gekke dingen die allerlei vormen aannemen waar je figuren in ziet. Ze vormen een kussen in de lucht. Er is 1 ding heel erg zeker, de wolken blijven komen en gaan. Ze leveren de mooiste beelden op. 


Koop betrouwbaar en veilig: