• 1 + 1 GRATIS
  • Scherpe prijzen | Hoge kwaliteit
  • 1 + 1 GRATIS
  • Speciaal voor jou gemaakt
  • 100% Kwaliteitsgarantie!
Schilderij trap

Schilderijen met trappen

We lopen onbewust elke dat een trap op en af. Maar heb je ooit wel eens stil gestaan en gekeken hoe bijzonder een trap kan zijn? Ze hebben toch wel hele verrassende details. Juist een schilderij met een trap kan een hele mooie uitkomst zijn voor in jouw interieur. 

De trap

De trappen zijn er in allerlei soorten en maten. Maar ook in hoogte, breedte, fel gekleurd, meerdere trappen, smalle treden, brede treden en zelfs versiert. In de oudere huizen heb je vaak unieke trappen. Dat zijn ook vaak de mooiste om een schilderij van te hebben in je interieur. 

 

Waar leidt de trap naar toe?

Je hebt trappen die naar grote hoogtes leiden of dalen naar diepe dieptes. Vaak is het zo dat bij een schilderij het er ook om gaat dat de trap een symbool is naar de overgang van het doel waar de persoon aan werkt of zelfs naar verlangt. Bij abstracte schilderijen kan je wegdromen en de trap beklimmen in gedachten om een nieuwe ruimte of fase in te gaan. Vaak is het bij een schilderij waar een trap in een oud huis zit de vraag waar het je naar toe zou leiden. Leidt het je naar een kamer of naar iets heel anders. Iedere trap kan dus een deur, kamer of toekomst betekenen. 

 

Verscheidenheid

Doordat er een verscheidenheid aan trappen zijn die je op een schilderij kan tegen komen kan je altijd wel een schilderij vinden die past bij jou en je interieur. De trappen kunnen verschillen in functie maar in visuele aantrekkingskracht. Je oog leidt je langs de lijnen van de trappen en de kunstzinnige vormen die ze hebben. De verscheidenheid zit hem niet alleen in de trap maar ook in kleur. Dit kunnen zachte kleuren, bedekt groen tot levendig blauw en rood zijn. 


Koop betrouwbaar en veilig: