• 1 + 1 GRATIS
  • Scherpe prijzen | Hoge kwaliteit
  • 1 + 1 GRATIS
  • Speciaal voor jou gemaakt
  • 100% Kwaliteitsgarantie!
Schilderij brug

Brug schilderij op canvas

De bruggen staat er om bekend dat ze een weg banen over water maar ook over wegen heen. Op die manier kan je heel erg snel daar komen waar je naar op weg bent. Het is een symbool naar iets nieuws zoals een nieuwe wijk, nieuwe fase of nieuw geluk. 

Bruggen als kunstwerk

De bruggen zijn natuurlijk niet alleen een symbool maar ze zijn ook prachtig vormgegeven en hebben hele vernieuwende technieken. Er zijn bruggen die strak en modern zijn maar je hebt ook de bruggen van vroeger. Deze hebben vaak sierlijke details. 

 

Het nut van de Bruggen

De bruggen blijven natuurlijk wel functioneel. Iedereen wil snel op de plaats van bestemming zijn en willen niet meer wachten op een pondje om aan de overkant te komen. De brug zorgt er voor dat een ieder op zijn eigen wijze en snelheid aan de andere kant van de brug komt. Vooral in de waterrijke landen zijn de bruggen nog steeds een noodzaak. Dat een brug ook nog eens een stadsbeeld opleukt is alleen maar een extra puntje.  

 

Bruggen

De bruggen komen natuurlijk in binnenland en buitenland voor. Zo hebben we bijvoorbeeld in Nederland de Erasmusbrug, Amsterdamse grachtengordel en in New York de Brooklyn bridge en de Tsing-Ma Bridge. Beiden zijn ze even indrukwekkend. Er zijn natuurlijk veel meer bruggen die er indruk maken en passen in je interieur. 

 

Bruggen schilderij

Omdat de bruggen best veel voorkomen op schilderijen merk je al gauw dat het ook een gewild onderwerp is bij de schilderij. Het mooie is dat een brug eigenlijk wel in ieder interieur past. En of dat nu een klein, groot, gekleurd of zwart wit schilderij is, dat maakt niet uit. Het geeft een bepaalde sfeer aan het interieur. Je haalt door deze schilderijen ook een stukje stad naar binnen. 


Koop betrouwbaar en veilig: