• 1 + 1 GRATIS
  • Scherpe prijzen | Hoge kwaliteit
  • 1 + 1 GRATIS
  • Speciaal voor jou gemaakt
  • 100% Kwaliteitsgarantie!

Schilderij leeuw

De leeuw straalt kracht en wijsheid uit en is de “King of the animals”. Als je dan al aan schilderij van een sterk en gevaarlijk dier denkt dan komt de leeuw toch al snel boven.

De leeuw

De leeuw behoort tot de katachtigen. Het imposante uiterlijk van de leeuw komt bij de mannen door de grote mannen. Daardoor staat de leeuw bekend als ‘de koning van de dieren’. Aan de top van de voedselpiramide staat de leeuw. De leeuw heeft eigenlijk geen dierlijke vijanden, de enigste vijand zijn de mensen. De leeuw is een vleeseter en haalt dat uit hoefdieren. 

 

De brul van de leeuw

Wanneer een leeuw brult kan je dit tot wel 7 kilometer verderop horen. Op die manier weten andere leeuwen dat het gebied zijn territorium is en dus bezet. Dit mag gezien worden als een waarschuwing. De brul van de leeuw kan ook gezien worden als contact houden met de andere leden van de groep, zo weet hij wat de locatie is van de rest. 

 

De leeuw op het doek. 

Er zijn heel erg veel verschillende schilderijen van de leeuw. Zo heb je natuurlijk zwart wit foto’s van leeuwen maar ook in de natuurlijke kleuren en in felgekleurde. Denk ook aan een schilderij met de kop van de leeuw er op of een brullende leeuw. Wanneer je een close up van een leeuw in je huis hebt hangen dan trekt dat zeker aandacht. Wanneer je voor een zwart wit schilderij van de leeuw gaat weet je dat dit in elk interieur past, je kunt dus nooit fout gaan. Ben jij dus toe aan iets krachtigs in je interieur dan kan je overwegen om een leeuw als schilderij te doen. 

Koop betrouwbaar en veilig: