• 1 + 1 GRATIS
  • Scherpe prijzen | Hoge kwaliteit
  • 1 + 1 GRATIS
  • Speciaal voor jou gemaakt
  • 100% Kwaliteitsgarantie!
Schilderij koe in weiland

Koeien schilderijen

Wanneer je op zoek bent naar een oer-Hollands tafereel dan is het koeien schilderij misschien wel iets.

Het bekende beeld wat we in Nederland kennen zijn de grazende koeien in de wei.

Door de vriendelijke uitstraling zorgen ze voor sfeer in elke ruimte. Je kunt ze in iedere ruimte ophangen. 

Vrolijke koeien schilderijen

Wanneer je een schilderij wilt halen waardoor het de ruimte winst geeft, dan is het koeien schilderij een goede optie. En vooral wanneer het fictief en op een kleurrijke manier geschilderd is. Wanneer iemand dan het schilderij ziet hangen krijgen ze toch vanzelf een glimlach op het gezicht. Het zijn per slot van rekening vrolijke beesten. 

De koeien worden al heel erg lang gebruikt voor schilderijen. Tijdens de Farao werden ze op muurschilderingen gemaakt. Door de rust, vrijheid en de groene weilanden geeft het de inspiratie om de mooiste schilderijen van te maken. En het is ook een ontzettend mooi gezicht, de zwart-witte boerderijdieren in het groene veld. Door de grove materialen van de koeienstal geeft het geheel een landelijke plaat en past het heel erg goed in een industrieel interieur.

Je hebt verschillende soorten koeien zoals vrolijke koeien, bonte koeien, natuur getrouwe koeien, kleurrijke koeien en zo kan je wel verder gaan. De schilderijen met een koe kunnen prima in elke ruimte in je huis hangen. En het maakt niet uit of dat in de kinderkamer, slaapkamer of keuken is. De schilderijen met koeien zijn door de oudere meesters gemaakt maar ook door de hedendaagse schilders. De schilderijen van koeien zijn heel erg populair. Eigenlijk is dat ook niet zo raar want de koe hoort gewoon bij Nederland. Wanneer je een prachtig schilderij met koeien bij ons aanschaft dan ga je zien hoe mooi je huis wordt. Het geeft een beetje meer vrolijkheid, natuur en leven in je huis. 


Koop betrouwbaar en veilig: