• 1 + 1 GRATIS
  • Scherpe prijzen | Hoge kwaliteit
  • 1 + 1 GRATIS
  • Speciaal voor jou gemaakt
  • 100% Kwaliteitsgarantie!

1 + 1 GRATIS.Gebruik de code: Canvas50


vogel schilderij

Vogel schilderijen

Wanneer jij een echte vogelliefhebber bent maakt het niets uit wat je voor een vogel aan de muur hebt hangen. De schilderijen van vogels zijn er in heel erg veel stijlen en ook uiteenlopende stijlen. Het kan gaan om een schilderij in natuurlijke kleuren maar ook in felgekleurde. 

Vrijheid

Wanneer je aan een vogel denkt dan denk je al snel aan de vrijheid van onze beperkingen. Eigenlijk is het leven van een vogel een bron van fascinatie die onuitputtelijk is. De sociale aard van de vogel wordt weer gegeven op een schilderij van vogels. Tropische vogels zien we helaas niet, daarvoor is het hier in Nederland veel te koud. In de winter trekken alle vogels richting het zuiden om dat het daar een stuk warmer is. 

 

Vogels

De schilderijen met verschillende vogels kunnen heel divers zijn. Zo kan het een zwaan op het water drijft. Die kan ons er aan herinneren dat we kalm moeten blijven in ons leven en moeten genieten van de rust en vredigheid van onze omgeving. Landsgrenzen kennen de vogels niet. Een hek is voor de vogel iets om op te rusten. Dan heb je de avontuurlijke vogels nog die hun vleugels uitslaan tot aan de horizon of zich verzamelen in een zwerm. Het bijzondere gedrag van de vogel komt omdat het een huis wil en aanpassen aan zijn omgeving. Hun schoonheid en acrobatische stijl bewonderen wij erg. 

 

Vogel schilderij

Wanneer jij een vogelliefhebber bent en een schilderij zoekt van een vogel heb je keuze genoeg. Zo kan je kiezen voor een schilderij met natuurlijke kleuren, prachtige kleuren maar ook in zwart wit. Zo kan je een heel mooi schilderij hebben maar ook een minimalistisch schilderij met een vogel op een tak. Je kunt natuurlijk vogels op een schilderij hebben in allerlei soorten en maten. 


Koop betrouwbaar en veilig: