• 1 + 1 GRATIS
  • Scherpe prijzen | Hoge kwaliteit
  • 1 + 1 GRATIS
  • Speciaal voor jou gemaakt
  • 100% Kwaliteitsgarantie!

Giraffen schilderijen

Wie kent hem niet de Giraf! De lange nek en de gevlekte huid/vacht. Het is ook het langste dier op de wereld. Het schilderij van een giraf komt veel voor op de kinderkamer.

Kinderen vinden een giraf ontzettend leuk om te zien. De kleuren en patronen spreken ze ook erg aan. 

De giraf 

De giraf wordt vaak gezien als toonbeeld van schoonheid en elegantie. Door hun uitstraling en indrukwekkende hoogte zijn het opvallende dieren. De giraf wordt ook wel als intelligent dier gezien. En juist dat zijn de dingen waarom de mensen een giraf erg leuk vinden om op een schilderij in huis te hebben. De ruimte maakt vaak niet uit. De kleuren die de giraf heeft kan eigenlijk in bijna alle interieurs toegepast worden. 

 

Schilderij van een giraf

Een schilderij van een Giraf is toch wel een soort van aanvulling in je interieur. Je krijgt er meer sfeer van. Ze zijn er in heel erg veel formaten maar de echt grote varianten die komen toch wel vaak voor in de woonkamer. De wat kleinere formaten komen over het algemeen voor in de eetkamer of slaapkamer en dan niet alleen maar in kleur maar juist de zwart wit schilderijen zie je ook heel erg veel. Deze schilderijen passen eigenlijk wel in elke stijl van interieur. Het maakt niet uit of je dan een industrieel, landelijk of moderne stijl hebt. 

 

Schilderij giraf kinderkamer

Ook de kinderslaapkamer kom je toch wel heel erg vaak een schilderij van een giraf tegen. En dat is echt niet altijd in kleur maar de zwart wit schilderijen van een giraf doen het ook erg goed. Het is natuurlijk voor een kind wel een favoriet dier. De lange nek en de gevlekte huid in combinatie met de lieve ogen vallen kinderen daar heel erg snel voor. 


Koop betrouwbaar en veilig: