• 1 + 1 GRATIS
  • Scherpe prijzen | Hoge kwaliteit
  • 1 + 1 GRATIS
  • Speciaal voor jou gemaakt
  • 100% Kwaliteitsgarantie!

Olifanten schilderijen

De olifant is op de hele wereld qua formaat het grootste dier. Door zijn grootsheid toont het zijn brute kracht. De huid is ruig en alles is groot aan de olifant. Maar buiten al die dingen om hebben ze ook wat liefs, namelijk de ronde vormen en de vriendelijke ogen. 

 

 

De olifant

De olifant is uniek maar ook zeer geliefd bij kunstenaars door hun ronde vormen en de vriendelijke ogen en door de kracht en energie die ze uitstralen. Deze landdieren leven in Afrika en Azië. De olifant kan een schouderhoogte krijgen tot ruim vier meter. Ze horen ook bij de big five. Kortom de olifant is een indrukwekkend dier. 

 

Afrikaanse en Aziatische olifant

Er zijn twee soorten olifanten, de Afrikaanse en Aziatische olifant. Tussen de olifanten zitten verschillen die ook zeker wel duidelijk te zien zijn. Zo is het gewicht een verschil, de Afrikaanse is een stuk forser en zwaarder en dat kan wel 1000 kilo schelen. De Aziatische olifant is veel kleiner maar slanker. De Afrikaanse olifant zijn we eigenlijk het meest aan gewend. 

 

Schilderij met olifanten

Wanneer je echt een liefhebber bent van de olifant dan is een schilderij met je geliefde dier echt het perfecte schilderij. Het mooie is dat je een olifanten schilderij in elke ruimte kan hangen. Het geeft de ruimte een luxe en elegante uitstraling en wat denk je er van dat het een echt eyecatcher is? Door de slurf, slagtanden en de enorme oren valt het echt wel op. 

 

In welke ruimte hang je het olifanten schilderij

Gelukkig kan je deze in iedere ruimte hangen. Natuurlijk kan je heel specifiek iets voor een ruimte zoeken. Zo kan je in de kinderkamer een schilderij kiezen met een baby olifantje. Dit geeft een speelse uitstraling en krijg je een levendige en vrolijke sfeer.


Koop betrouwbaar en veilig: