• 1 + 1 GRATIS
  • Scherpe prijzen | Hoge kwaliteit
  • 1 + 1 GRATIS
  • Speciaal voor jou gemaakt
  • 100% Kwaliteitsgarantie!
Schilderij kat close-up van gezicht

Katten schilderijen 

Het is bekend dat een kat zijn eigen willetje heeft. Daarbij zijn het ook nog zelfstandige dieren en echte rovers. Wanneer ze eenmaal thuis zijn dan willen ze graag op schoot en geaaid worden. Het is een geliefd huisdier. Ben jij een kattenliefhebber dan mag er geen schilderij ontbreken toch?

 

Schilderij met katten

Wanneer de kat echt jou huisdier is vindt je het natuurlijk erg fijn om een schilderij van je kat aan de muur te hebben of een  katten schilderij. Een schilderij van een kat of poes is niet alleen mooi voor de woonkamer maar kan ook heel goed in de slaapkamer of kinderkamer. Er zijn verschillende soorten katten schilderijen zoals schattige kittens, moderne of kleurrijke katten afbeeldingen maar ook een levendig schilderij van kattenogen. Het is wel mooi dat het een beetje overeenkomt wat kleuren betreft in jouw interieur. De zwart wit schilderijen van katten kunnen heel erg goed voor de minimalistische of klassieke interieurs. 

 

Schilderij met katten voor aan de muur

Een kattenschilderij is heel casual, je kunt ze in heel veel verschillende ruimtes ophangen. Je kunt dan denken aan woonkamer, hal of kantoor. Je kunt er ook voor kiezen om een kattengalerij er van te maken. Dan kan je de keuze maken in verschillende kleuren en stijl. Wanneer je wat gezelligheid en huiselijke sfeer op het kantoor zou willen aanbrengen kan je er voor kiezen om een schilderij van een kat op te hangen. Je kunt ook denken aan de wilde katten, leeuwen, tijgers en panters. Wanneer je de ruimte eigenlijk wat anders wilt inrichten kan je voor een wilde kat gaan waardoor je een strijdlustige stijl hebt. 


Koop betrouwbaar en veilig: