• 1 + 1 GRATIS
  • Scherpe prijzen | Hoge kwaliteit
  • 1 + 1 GRATIS
  • Speciaal voor jou gemaakt
  • 100% Kwaliteitsgarantie!

Aap schilderijen

De apen zijn de grappigste en handigste dieren. Deze dieren kunnen zich erg goed vermaken. Ze slingeren van boom tot boom of rennen over de grond.

Wanneer jij een plekje hebt in je huis waar jij ze zou willen hebben dan ben je bij ons aan het juiste adres. 

De aap

De aap lijkt toch wel het meest op de mens van alle dieren uit het dierenrijk. De mens lijkt natuurlijk op de aap. Ze zien er vaak aaibaar uit. In het wild zijn ze vaak gevaarlijk maar het zijn ook grappige dieren. Omdat ze iets menselijks hebben vinden wij als mensen het leuk om naar ze te kijken. En eigenlijk is dat ook heel erg fascineren. En als je dan goed naar ze kijkt en de zachte vacht ziet en de blij ogen zijn ze best heel erg lief. Er zijn natuurlijk heel erg veel soorten apen. Je hebt hele kleine aapjes maar ook hele groten zoals de orang-oetans. 

Apen geassocieerd

Doordat de aap in de middeleeuwen bekend staat als een ondeugd en schaamteloos zijn ze in de kunst vaak opgedoken als het symbool van de duivel. Later was een geketende aap een verwijzing naar een zondig mens die zijn lusten laat regeren. De aap was ook wel iets exotisch, als je een aap had was dat luxe en was je rijk. De aap wordt geassocieerd met zonden en na-apen. Op veel schilderijen komen ze voor waar ze menselijke bezigheden nabootsten.

Apen schilderij

Wanneer je niet van de normale doorsnee schilderijen houdt maar wel een leuke wanddecoratie wilt hebben dan is een schilderij met een aap best een hele leuke oplossing. Apen lijken behoorlijk veel op de mensen daarom is een schilderij met apen, kunst met een knipoog. De apen zijn speelse dieren en hebben ook menselijke trekjes. 


Koop betrouwbaar en veilig: