• 1 + 1 GRATIS
  • Scherpe prijzen | Hoge kwaliteit
  • 1 + 1 GRATIS
  • Speciaal voor jou gemaakt
  • 100% Kwaliteitsgarantie!

Beren schilderijen

In iedere dierentuin kan je de beren wel bewonderen. Wanneer je ze dan in het echt wilt zien dan moet je toch wel een eindje reizen.

Dat is natuurlijk bijna niet haalbaar. Daarom is een schilderij met beren alleen maar een goede optie. Ze zijn er natuurlijk in verschillende soorten. 

Aaibaar maar toch gevaarlijk

Kinderen groeien op met lieve en aaibare teddyberen. De beren hebben een groot knuffel gehalte. Daardoor wordt vergeten dat de echt prachtige, grote beren toch wel heel erg gevaarlijk kunnen zijn. Een beer die in het wild leeft lijkt dan op een afstandje heel erg schattig maar eenmaal dichterbij kunnen ze hele grote schade aanrichten. Juist die tegenstrijdigheden maakt ons de fan van de beer en dus ook van de beren werken. 

 

Beren in het wild

Wanneer je wilde beren graag zou willen spotten moet je toch reizen naar landen als Canada, Rusland, Noorwegen, USA en Finland. Nu kennen wij de dieren alleen maar van de dierentuin maar als je in het echt kennis maakt, maken ze zeker meer indruk. Als ze lekker liggen of door de omgeving lopen lijkt er niets aan de hand. Wanneer de beren gaan jagen op voedsel, hun welpen verdedigen of tijdens het spelen wordt het pas echt duidelijk hoeveel kracht als deze beren hebben. De beren zijn wel prachtig om naar te kijken. 

 

Beren schilderij voor in huis

Een beren schilderij kan je ook in huis halen. Deze worden wel steeds populairder. Je kunt natuurlijk verschillende schilderijen er van halen. De meeste populaire zijn de grizzlybeer, de bruine beer, koala beer, pandabeer en de ijsbeer. Of het nu om een schilderij gaat voor in de woonkamer of kinderkamer het kan in elk interieur. Ook kan je er voor kiezen om een zwart wit schilderij van een beer te kiezen. 


Koop betrouwbaar en veilig: