• 1 + 1 GRATIS
  • Scherpe prijzen | Hoge kwaliteit
  • 1 + 1 GRATIS
  • Speciaal voor jou gemaakt
  • 100% Kwaliteitsgarantie!
Abstracte vrouwen schilderijen

Betalingsmogelijkheden


Om de betaling zo makkelijk mogelijk te maken hebben we er voor gekozen om jou als klant diverse betaalmogelijkheden te geven. 

 

I deal logo

Een van de snelste manieren om te betalen is via Ideal. Je krijgt van ons een link waar je op kunt klikken. Kies daarna jouw bank uit en log in. Het wijst zich allemaal vanzelf en binnen een paar minuten heb je betaald. Boven is de betaling direct verwerkt en hebben wij het ook direct binnen. Kunnen we fijn direct aan jouw schilderij beginnen.

 

 

Klarna logo

Wanneer je er voor kiest om achteraf te betalen via Klarna dan sturen wij je vast het schilderij toe. Je ontvangt dan van Klarna een factuur die je kunt voldoen. Zij nemen hierbij voor ons de betalingen uit handen

 

Iban logo

Wanneer je niets hebt met Ideal, dan kun je er ook voor kiezen om de betaling te verrichten met een bankoverschrijving. Je schrijft dan zelf het geld van jouw rekening over naar onze rekening. Graag wel even het factuurnummer of bestelnummer er dan bij vermelden zodat wij de betaling sneller kunnen herleiden.

 

 

Visa/Mastercard logo

Wanneer je een Credit Card tot je beschikking hebt, dan is het geen enkel probleem om bij ons met Credit Card te betalen. Voer de gevraagde gegevens in en wij zorgen dat het doek zo snel mogelijk jouw kant op komt.

 

 

Bancontact logo

De kaart kan zowel on- als offline worden gebruikt om mee te betalen.  Mister Cash is dé betaalmethode voor Belgische consumenten. Met meer dan 1 miljard betalingen per jaar, is Mister Cash verreweg de populairste manier van betalen in België. 

 

 

VVV cadeaukaart logo

Heb je een VVV Cadeaubon?  Ook dat is mogelijk! 

 

 

 

Paypal logo

Tot slot is er natuurlijk ook nog de optie om via Paypal te betalen. Paypal geeft de mogelijkheid om een betaling te verrichten tussen 2 emailadressen. De betaling gaat snel en simpel, en wij krijgen direct een berichtje dat de betaling is voltooid. Zo simpel en snel kan dat dus met een paypal betaling.

 

 


Zakelijke gegevens:

Bedrijfsnaam: Prints4you

KVK: 77282752

BTW nummer:NL003350404B51

Bankrekening: NL49INGB0008476841