• 1 + 1 GRATIS
  • Scherpe prijzen | Hoge kwaliteit
  • 1 + 1 GRATIS
  • Speciaal voor jou gemaakt
  • 100% Kwaliteitsgarantie!

Klachten & retourneren


U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6.95-24,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@prints4you.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”

 

Ik heb een klacht, waar kan ik terecht?

"Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@prints4you.nl. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie."

 

Mijn canvasdoek is beschadigd, wat nu?

Ondanks dat wij jouw schilderij met veel zorg en aandacht verpakken, kan er altijd tijdens het transport iets gebeuren waardoor je schilderij beschadigt. Wanneer je schilderij helaas niet ongeschonden aankomt, neem dan direct contact met ons op. Uiteraard zoeken we dan samen naar een snelle en correcte oplossing.

 

Wanneer krijg ik bericht over mijn klacht?

Zodra jij je klacht indient krijg je van ons direct een bevestiging via de mail dat we jouw klacht hebben ontvangen. Hierna zullen wij zo spoedig mogelijk je bericht beantwoorden, in de meeste gevallen is dit dezelfde dag nog.

 

Hoe is de garantie geregeld?

Prints4You is een webwinkelkeurmerk-lid. Dit betekent dat op al onze bestellingen de wettelijke garantie van toepassing is. Volgens de wettelijke garantie moet een product datgene doen wat de consument in alle redelijkheid van het product mag verwachten. Hier letten we dus streng op.

 

Kan ik mijn bestelling retourneren?

De schilderijen die je op onze website vindt, worden op maat gemaakt. Dit betekent dus dat wij geen schilderijen op voorraad hebben liggen, maar ze speciaal voor jou produceren. Dit maakt alle schilderijen ook zo uniek. Normaal zou hierdoor dus ook het herroepingsrecht vervallen. Bij ons echter niet! Wanneer een schilderij toch niet helemaal naar wens is, mag je deze gewoon binnen 30 dagen aan ons retourneren en krijg je direct jouw geld terug gestort.

 

Zijn er kosten verbonden aan het retourneren van mijn bestelling?

Helaas zijn de retour kosten voor jouw eigen rekening. Wel kunnen we samen met jou kijken naar de voordeligste manier om je schilderij te retourneren. Neem hier voor gerust contact met ons op.

 

Hoe verpak ik mijn retourzending?

Onze schilderijen worden geleverd in een speciaal daarvoor bestemde doos. Hierdoor zorgen we er voor dat er tijdens het transport zo min mogelijk kan gebeuren. Wanneer je een schilderij terug wilt sturen, kun je dit dus ook het beste doen in dezelfde doos als waarin je het schilderij hebt ontvangen. Zo weet je zeker dat je een goede doos hebt voor het transport.

 

Wat mag ik niet vergeten bij het retourneren?

Om je retourzending zo goed en snel mogelijk te kunnen verwerken hebben we uiteraard een aantal gegevens van je nodig. Je naam, adres en natuurlijk het ordernummer. Maak het jezelf gemakkelijk en stuur gerust de pakbon mee terug. Hier op staan al deze gegevens en kunnen we jouw retour zo snel mogelijk verwerken.

 

Hoe en wanneer ontvang ik mijn geld terug?

Wanneer je jouw bestelling al hebt betaald zullen wij je geld zo snel mogelijk terug storten. Als de factuur nog niet betaald is, zal deze eerst dienen te worden betaald, voor we een creditfactuur op kunnen stellen.

 

100% tevredenheid garantie. Niet goed? Geld terug!

 


Modelformulier Voor Herroeping

Zakelijke gegevens:

 

Bedrijfsnaam: Prints4you

Adres:Meerval 14, 2411 DR Bodegraven

KVK: 77282752

BTW nummer: NL003350404B51

Bankrekening: NL49INGB0008476841


Koop betrouwbaar en veilig:

Betaalmethodes bij prints4you