• 1 + 1 GRATIS
  • Scherpe prijzen | Hoge kwaliteit
  • 1 + 1 GRATIS
  • Speciaal voor jou gemaakt
  • 100% Kwaliteitsgarantie!

1 + 1 GRATIS.Gebruik de code: Canvas50


Schilderij stilleven oude meester

Stillevens schilderijen 

Met een stilleven is het net of alles even stil staat. Een beeld waar je vaak uren, dagen of jaren naar kan kijken, en er verandert niets aan je schilderij.

De bloemen verwelken niet, het eten blijft vers en er komt geen stof op de decoratie op het schilderij. 

Unieke stillevens schilderijen

Een stilleven straalt een bepaalde rust uit, wat er ook maar op het schilderij staat. Er kunnen heel veel verschillende onderwerpen als voorwerp op een schilderij staan. Zo kan je denken aan fruit, bloemen, muziekinstrumenten maar ook van moderne stillevens tot klassieke stillevens. 

Wanneer je op zoek gaat naar een stilleven dan kies je dat op stijl, kleur en wat voor gevoel het bij je los maakt of geeft. Je wilt natuurlijk wel een stilleven dat goed past bij je interieur. Er kan met de schilderijen veel gevarieerd worden met kleur en lichtinval. De meest populaire stillevens zijn die van fruit en bloemen. De bloemen hebben vaak verschillende betekenissen: iets wat niet lang blijft bestaan maar ook de pracht van de mooie bloemen. 

In het stilleven heeft ieder voorwerp wat er op voorkomt een eigen betekenis. Doordat er alledaagse, levenloze objecten staan op een stilleven lijkt het heel erg saai. Maar er zit veel meer achter dan men denkt. Door de betekenis van de objecten krijg het stilleven een bepaalde betekenis. Dat maakt het schilderij juist zo interessant. Je ontdekt steeds meer als je langer kijkt naar het schilderij en ziet nieuwe voorwerpen en betekenissen. De stillevens zijn tijdloos en elegant. 

Bij ons kan je het juiste stilleven vinden waar je naar op zoek bent. Juist door de diversiteit zit er wel iets tussen wat jouw smaak is en uitstekend past in je interieur. De mooiste schilderijen hebben we voor je bij elkaar gezet zodat je een mooie keuze kan maken. 


Koop betrouwbaar en veilig: