• 1 + 1 GRATIS
  • Scherpe prijzen | Hoge kwaliteit
  • 1 + 1 GRATIS
  • Speciaal voor jou gemaakt
  • 100% Kwaliteitsgarantie!
Schilderij vrouw

Schilderij vrouw

Vrouwen schilderijen zijn er in heel erg veel verschillende stijlen, kleuren. De vrouwen schilderijen geven een aparte beleving in ieder vertrek in huis.

Elk schilderij van een vrouw is uniek. Zo zijn er de dikke dames van Theo Broere die de ruimte meteen een stuk opvrolijken. De diversiteit is groot. 

Schilderijen met vrouwen

Vrouwen schilderijen zijn erg geliefd bij mensen door de zachte lijnen van de vrouwen was het een inspiratie bron. In de middeleeuwen werden de vrouwen op een neutrale achtergrond afgebeeld met hun mooiste sierraden en was het degelijk en kuis. Dat waren rijke vrouwen die hun belangrijke positie in de maatschappij wilden vastleggen door een portret. Later werden de vrouwenschilderijen veel vrijer doordat de vrouwen in natuurlijke poses op het doek werden gebracht. In de vroege 20e eeuw werden de vrouwen vaker naakt op het doek gebracht. 

Tegenwoordig zijn de ronde lijnen van de naakte billen, borsten en buik de inspiratie. Wie kent ze niet die dikke dames? Daar breng je meteen kleur, sfeer en gezelligheid mee in je huis. Door het kleurgebruik was het een aanwinst in je interieur en bracht het vrolijkheid en vreugde door de intense kleur. 

Bij ons is een diversiteit aan schilderijen van vrouwen in de modernere tijden en in de vroegere tijden in romantische sfeer tot licht erotisch. Het werken met kleur geeft het schilderij een aparte look waardoor het iedereen aanspreekt. Wanneer een portret schilderij in je huis hangt waarvan de vrouw een kenmerkende uitdrukking heeft gaat iedereen meteen denken wat de achterliggende gedachte is. Het geeft een verbintenis met je huis. Het kan je inspiratie geven om de ruimte in te delen. Enkele vrouwen schilderijen hebben een bepaalde betekenis om op die manier je woonkamer inspiratie te geven. Doordat vrouwen schilderijen een sfeervolle touche geven maakt het inrichten van de ruimte een feestje. 


Koop betrouwbaar en veilig: