• 1 + 1 GRATIS
  • Scherpe prijzen | Hoge kwaliteit
  • 1 + 1 GRATIS
  • Speciaal voor jou gemaakt
  • 100% Kwaliteitsgarantie!

Schilderijen kopen online

Voordat wij een prachtig canvasdoek naar jou toe kunnen zenden, zul jij eerst een keuze dienen te maken uit de vele werken die je vindt op onze website.

Misschien heb je al een idee wat je zou willen, dan kun je de categorie aanklikken die daar bij hoort. Maar misschien heb je ook nog geen idee.

Scroll dan gerust eens over onze pagina of bekijk de categorie Bestsellers. Dit zijn de meest gekozen werken, dus een beetje de toppers.

Dus allereerst... ga op zoek naar het canvasdoek dat jou aanspreekt.

 

We snappen dat het niet altijd even makkelijk is om een leuke print uit te kiezen op onze website. Er staan zoveel leuke prints op dat kiezen soms lastig is. Daarom hebben we er voor gekozen alle bestsellers op één pagina te verzamelen. Alle prints en schilderijen op deze pagina zijn door onze klanten het meest gekozen, de keuze is nu dus aan jou!

Kies voor een print met jouw favoriete vrijetijdsbesteding en geniet elk moment van je gekozen print. Of je nu gaat voor een mooie afbeelding van de wintersport of liever gaat voor een afbeelding over je favoriete sport, met deze prints komt jouw hobby of sport volledig tot leven in elke ruimte.

In de categorie Landen en Steden vind je veel prints die prachtig staan boven de bank. Skylines, maar ook bijzondere gebouwen of gebeurtenissen die typerend zijn voor een land. Hierbij kun je denken aan de Eiffeltoren in Parijs of de grachten in Amsterdam. Elk schilderij heeft zijn eigen uitstraling, voor welk uitzicht ga jij?

Wil jij een echte van Gogh aan de muur? Of ga je liever voor een Rembrandt? Met de prints uit de categorie Oude Meesters krijg jij de kans om ook een print met een geschiedenis aan de muur te hangen. Geniet van de mooie kleuren die men heel vroeger al tot leven wist te brengen en verbaas je elke dag opnieuw over alle kleine details in het schilderij. Een schilderij uit de categorie Oude Meesters is niet zo maar een schilderij, het is een waar kunstwerk!

Geen duidelijke afbeeldingen, maar aparte vormen, nieuwe composities en abstracte uitvoeringen. Dat vind je in categorie Abstract. Vooral wanneer je eens iets anders aan de muur wilt hangen is dit de categorie waar je wel eens zou kunnen slagen. Kies voor een schilderij met vele heldere kleuren, of juist voor een print met slechts twee kleuren maar zo veelzeggend. Abstracte schilderijen zijn nooit standaard. Wil je dus eens iets anders, kies dan voor abstract!

Bloemen en planten spreken altijd tot onze verbeelding. Het vrolijk je op en geeft kleur aan je huis. Je kunt natuurlijk een bosje bloemen op tafel zetten, maar waarom niet een mooie, fleurige print aan de muur? Bloemen en planten zijn er in diverse kleuren, waardoor er altijd wel een print is die helemaal tot zijn recht komt in jouw interieur.

Droom weg bij een bospad met de warme bruintinten van de herfst of kies voor het strand met zijn prachtige zonsondergang. In de categorie Natuur en Landschappen vind je ze allemaal. Over elke print is wel iets te zeggen, behalve dat ze saai zijn. De schilderijen zullen je elke dag opnieuw inspireren en verwonderen. Kies daarom zeker voor een schilderij uit de categorie Natuur en Landschappen als je graag even weg droomt bij een mooi natuurbeeld.

Wanneer we denken aan een schilderij uit de categorie Eten en Drinken, dan denken we al snel dat dit alleen bestemd is voor de keuze. Maar niets is minder waar! De afbeeldingen zijn zo vol van kleur dat ze in elk interieur en in elke omgeving passen. Dus ook in de woonkamer, de slaapkamer en zelfs op kantoor. Geniet van het aanzicht van een heerlijke maaltijd of raak geïnspireerd door de kleurige snoepjes. Maar pas op, je zou wel eens trek kunnen krijgen!

In de categorie vind je natuurlijk diverse schilderijen met voertuigen. Auto’s, boten, treinen en vrachtwagens, ze komen allemaal voorbij. Maar ook voertuigen die erg typerend zijn voor een bepaalde omgeving of die juist een bepaalde emoties opwekken. Wat dacht je bijvoorbeeld van het romantische beeld dat een trein vertrekt met de avondzon? Of een verlaten roeibootje in het gras? Prints uit de categorie Transport passen niet alleen op een kantoor, maar ook zeker bij je thuis.

Ben je een fan van mooie gebouwen? Dan zul je vast en zeker een keuze kunnen maken in de categorie Architectuur. Romantische gebouwen, strakke gebouwen of juist hele bijzondere gebouwen met een mooie geschiedenis. In de categorie Architectuur komen ze allemaal aan de beurt. De keuze wordt voor jou zo niet echt gemakkelijk gemaakt, daar zijn we ons van bewust, maar we willen je ze toch niet ontnemen.

We hebben ook een categorie Dieren toegevoegd. Dieren worden vaak gebruikt op een schilderij. Ook niet zo gek als je ziet hoeveel mooie prints er zijn met een dier. Wat is jouw favoriete dier? Ga je voor een paar galopperende paarden, de sprekende ogen van de uil of waan jij je liever in de buurt van een leeuw of giraf? Met de prints uit de categorie Dieren raak je niet uit gekeken!

Uiteraard hebben we een plekje ingericht waar we onze nieuwste prints aan je tonen. Juist omdat we er zo trots op zijn! Elke dag zijn we voor onze klanten op zoek naar nieuwe prints. Net even anders, kleurrijker, mooier of aparter. Wanneer je in deze categorie kijkt, zie je direct wat voor moois we nu weer voor je hebben gevonden. Bekijk en verwonder jezelf.



Koop betrouwbaar en veilig:

Betaalmethodes bij prints4you