• 1 + 1 GRATIS
  • Scherpe prijzen | Hoge kwaliteit
  • 1 + 1 GRATIS
  • Speciaal voor jou gemaakt
  • 100% Kwaliteitsgarantie!

1 + 1 GRATIS.Gebruik de code: Canvas50


Schilderij verlaten plek

Verlaten plekken

Een vervallen huis of een verlaten plek zijn vaak de mooiste schilderijen. Vaak zegt dat wat over de plek. Men noemt dit “Urban Exploring”. Bij deze verlaten plekken zie je de schoonheid en kun je de sprookjesachtige sfeer bijna voelen. Dit soort schilderijen versterken de sfeer van je inrichting. 

Verlaten plekken op canvas

Urban Exploring is een Engels woord wat letterlijk betekent verkennen van steden en gebouwen. Hierbij ga je altijd verlaten plekken en verweerde gebouwen en niet openbare gebouwen aantreffen. De schilderijen laten je terug denken aan de avonturen van vroeger die je beleefde en hoe spannend ze wel niet waren. Alleen nu gaat het om de avonturen van volwassenen naar de verlaten plekken. De gebouwen zijn vaak zwaar aangetast door de tijd en met graffiti bespoten. Deze verlaten gebouwen worden vaak gebruikt vanwege de architectuur zoals kastelen en kerken maar ook vanwege de historische interesse. 

Wat ook veel gebruikt wordt zijn machine kamers, liftschachten en daken die niet openbaar toegankelijk zijn. Tunnels en ondergrondse locaties zijn ook een specialiteit. Bij deze locaties kun je denken aan mijnschachten, mergelgroeven, riolen, verkeerstunnels en holle ruimtes onder een brug. Ook ziekenhuizen, pretparken, vakantie parken en scholen zijn heel erg in trek. Vooral wanneer er ook nog eens machines of meubels achter gelaten zijn in de gebouwen. Het gaat dus zeker niet om het natuur aanzicht. 

Tegenwoordig is het Urban Exploring erg gewild en kom je ook veel tegen wanneer je op zoek gaat naar een schilderij die past in jouw interieur. De Urban collecties laten de emoties van de verlaten plekken zien. Het herinnert je er ook aan dat je niet alles bij die speciale plek opmerkt. Dat is ook met de speciale momenten. Door steeds naar een schilderij te kijken van een verlaten plek, valt je elke keer weer iets nieuws op. 


Koop betrouwbaar en veilig: