• 1 + 1 GRATIS
  • Scherpe prijzen | Hoge kwaliteit
  • 1 + 1 GRATIS
  • Speciaal voor jou gemaakt
  • 100% Kwaliteitsgarantie!
Schilderij met fiets

Fiets schilderijen 

De fiets is het meest populaire vervoermiddel wat er is in ons land. Het is ook nog eens het belangrijkste onderdeel van het dagelijkse verkeer wat we in Nederland hebben.

Daarom is het best een mooi gebaar om de fiets ook weer terug te laten komen in je interieur. 

Fietsen en een levensstijl

Het fietsen lijkt eigenlijk bij de Nederlanders in het bloed te zitten. Van jongs af aan wordt het fietsen natuurlijk al meteen geleerd. Eerst begin je met de loopfiets of driewieler en er wordt net zo lang doorgegaan met oefenen tot we op de grote fiets zitten. Nu doen we natuurlijk ook wel heel erg veel op de fiets. We gaan boodschappen doen, naar school, naar werk en een rondje fietsen in de vrije tijd. En dan heb je nog mensen die heel fanatiek aan fietsen doen en er op de mountainbike of wiel ren fiets op uit gaan. Regen of niet, dat maakt ons niets uit. 

 

De sport fietsen

De fiets is dan misschien een transportmiddel maar er zijn ook mensen die het fietsen heel serieus nemen. Dat zijn de mensen die lange afstanden fietsen en ook nog eens hoge snelheden willen halen. En juist dan is het fietsen een sport. Wanneer ze dat graag doen gaan ze vaak naar het buitenland omdat we hier in Nederland niet voldoende uitdaging kunnen bieden. 

 

Schilderij van de fiets

Wanneer fietsen jou passie is dan is het best fijn als je dat ook in je interieur kan terug laten zien. En of dat nu mountainbiken, wielrennen of gewoon je stadsfiets is. En of het nu een schilderij waarbij de fiets tegen een hek staat of dat het een actie schilderij is van een wielrenner. Het geeft jou in je interieur juist dat gevoel bij het zien van het fiets schilderij. 


Koop betrouwbaar en veilig: