• 1 + 1 GRATIS
  • Scherpe prijzen | Hoge kwaliteit
  • 1 + 1 GRATIS
  • Speciaal voor jou gemaakt
  • 100% Kwaliteitsgarantie!
Schilderijen woonkamer abstracte vrouw

Schilderij kopen


Wanneer je werk koopt bij Prints4You dan heb je niet alleen de beschikking over een uniek doek voor aan de muur, het is ook nog eens betaalbaar.

 

Jij bepaalt!

Een canvas schilderij kopen bij Prints4You betekent dat jij een uniek doek aan de muur gaat hangen, dat ook echt bij jou past. Doordat we jou de totale controle geven over hoe jouw print er uit moet gaan zien, wordt het ook echt jouw schilderij. Jij bepaalt namelijk:

 

  • De afbeelding: bekijk gerust eens al onze categorieën en probeer dan nog maar eens een keuze te maken.
  • De randen: ook de randen van jouw canvasdoek bepaal jij. Zo kunnen ze wit of zwart blijven, maar ook kunnen we de afbeelding laten doorlopen of zelfs vervagen. Net wat jij wilt!
  • De afmeting: of je nu een klein doek zoekt voor in een kleine ruimte, of juist een groot doek voor boven de bank, wij hebben standaard de keuze uit 3 formaten en daarnaast kunnen we ook nog eens jouw schilderij op een eigen gekozen formaat drukken.
  • En zelfs extra wensen kunnen wij voor jou verwerken: heb je een totaal andere wens? Een ander formaat of misschien wil je blauwe randen? Het kan echt allemaal!

 


Goedkope schilderijen met de hoogste kwaliteit!

Al onze werken zijn ook echt uniek en bovendien heel betaalbaar. Zo worden de mooiste schilderijen aan de muur voor iedereen toegankelijk. 

Als je iets leuks hebt gekocht wil je niet lang wachten, dat hoeft ook niet bij Prints4You.

Wij zorgen er voor dat je jouw schilderij binnen 5 tot 7 werkdagen in huis hebt. Dat wordt snel genieten!

Wanneer je jouw schilderij zelf samenstelt wordt het een uniek, speciaal voor jou ontworpen product. Meestal vervalt hierbij het herroepingsrecht, het recht om te retourneren. Niet bij Prints4You! Bij ons mag je gewoon binnen 30 dagen je schilderij terug sturen, als je toch niet helemaal tevreden bent. Bij Prints4You loop je dus geen enkel risico; enkel en alleen meer plezier met de schilderijen van Prints4You.

 


Welke afmetingen heeft het doek?

We hebben standaard 3 afmetingen welke we hebben onderverdeeld 90x 60 cm,100x70 cm en 120 x80 cm .

Daarnaast kun je ook altijd contact met ons opnemen als je een totaal andere afmeting wenst.

 

Wat is de kwaliteit van de prints?

Voor het produceren van onze schilderijen maken wij gebruik van giclée printers. Dit zijn geavanceerde en professionele groot formaat printers die gebruik maken van 12 kleuren inkt. De gepigmenteerde inkt worden met miljoenen microscopische inktdruppeltjes per minuut op het doek gespoten en produceren zo een diep contrast, hoge resolutie afbeeldingen en zeer intense kleuren.

 

Canvas

Voor onze klanten willen wij alleen het beste, daarom gebruiken wij ook de meest geschikte materialen om jouw schilderij tot stand te brengen. Met onze professionele printers printen wij jouw gewenste print op een mat wit canvasdoek van hoge kwaliteit. Door gebruik te maken van hoge kwaliteit materiaal komen de intense kleuren prachtig naar voren en kun jij straks genieten van een uniek schilderij!

 

Luxe spielatten

Om het schilderij in elkaar te zetten gebruiken wij echte spielatten. Met deze latten bouwen we het frame waar jouw print straks op kan pronken. De spielatten zijn speciaal ontwikkeld voor een canvasdoek en zijn gemaakt van hoge kwaliteit hout. Het hout is gedroogd, waardoor het vochtgehalte minder dan 8% is en het frame dus niet zal vervormen onder druk.


Koop betrouwbaar en veilig:

Betaalmethodes bij prints4you