• 1 + 1 GRATIS
  • Scherpe prijzen | Hoge kwaliteit
  • 1 + 1 GRATIS
  • Speciaal voor jou gemaakt
  • 100% Kwaliteitsgarantie!
Schilderij NS

Trein schilderijen 

Ook de treinen zijn een vervoermiddel die al heel erg lang bestaat. Je hebt de oude stoomlocomotieven tot aan de moderne treinen. Wie veel reist met de trein voelt hoe heerlijk het is om daar in te mogen zitten. Thuis met een trein aan je muur kan je dat gevoel ophalen.

Trein als vervoersmiddel

Veel mensen die dagelijks de trein pakken zien het als woon-werkverkeer. Wanneer je een dagje uit gaat met de trein genieten er heel erg van. En de trein liefhebbers vinden alles wat met de trein te maken heeft interessant. Vaak hebben die liefhebbers als hobby om alles er over te verzamelen, de treinen te spotten, bekijken en natuurlijk te testen. Juist de liefhebbers vinden dat iedere trein anders is en natuurlijk zijn er ook veel meer soorten treinen dan die wij kennen. 

 

De trein

Juist de ontwikkelingen die er rondom de treinen zijn geeft heel erg veel vermaak. De treinen werden altijd aangedreven door stoomlocomotieven die op kolen bestonden. De kolen konden bijna niet aangesleept worden zoveel was er nodig. Het is een proces wat tegenwoordig dan misschien omslachtig is maar het is en blijft interessant. Dit soort treinen kan je natuurlijk nog steeds bezichtigen in Remises, op de oudere spoorlijnen en in museums. Juist dan merk je dat er een hele verzameling van treinen zijn. We kunnen dus wel zeggen dat er treinen zijn die niet meer rijden tot de treinen die ons voorbij razen. 

 

De trein aan je muur

Je kunt natuurlijk niets met treinen hebben maar wel met snelheid en vooruitgang. Dan is een trein toch eigenlijk helemaal niet zo gek om aan je muur te hebben. Denk dan maar eens aan het gezegde “als een trein gaan”. Een trein kan dan net zijn waar jij in je leven naar op zoek bent. 


Koop betrouwbaar en veilig: