• 1 + 1 GRATIS
  • Scherpe prijzen | Hoge kwaliteit
  • 1 + 1 GRATIS
  • Speciaal voor jou gemaakt
  • 100% Kwaliteitsgarantie!
Kleurrijke tulpen schilderij

Tulpen schilderijen 

De tulp die hoort onlosmakelijk bij Nederland. Hij is ooit overgekomen uit Turkije, maar tegenwoordig is het typisch Hollands. De tulpen groeien niet alleen in Nederland natuurlijk. Op veel schilderijen is dat ook zeker wel te zien. Een tulpen schilderij in je interieur fleurt alles weer op! 

De tulpen

Als je aan tulpen denkt dan is de eerste gedachte vaak ook Nederland. De tulp is er in vele vrolijke kleuren. Tulpen blijven niet alleen maar in Nederland maar gaan de hele wereld over. Het zijn zelfs onderwerpen bij het maken bij schilderijen. De tulp brengt veel mensen in extase en is daarom over de hele wereld de populaire bloem. 

 

De tulp in het interieur

Wie houdt er nu niet van de tulpen, misschien vindt je de tulp wel je favoriete bloem. Het is een typisch Hollandse bloem en kan eigenlijk niet ontbreken in het Nederlandse interieur. De tulp is de klassieker onder de bloemen met zijn vrolijke kleurtjes en sierlijke blaadjes. Door de tulp krijgt je interieur rust, sfeer en het brengt ook een vleugje klasse. Een tulpen schilderij staat heel vaak in het middelpunt van de belangstelling. Dat is ook de reden waarom het in ieder interieur iets toevoegt. De schilderijen met tulpen zijn voor elke ruimte geschikt, zelfs in de kinderkamer. 

 

Welke kleur zou het worden?

De lijn en het kleurenschema waarop de bloem geschilderd is zijn erg belangrijk. Een witte tulp fleurt elke kamer op, het past bij de donkere en verzadigde kleuren. Een schilderij met gele tulpen staat goed op een gedempte muur. Houten meubels is een hele goede combi met een schilderij van tulpen. De vele kleuren die er voor komen brengen ook voor een ieder een bepaald humeur. Hoe vrolijker de kleuren hoe beter het humeur wordt van de mensen in de ruimte.


Koop betrouwbaar en veilig: