• 1 + 1 GRATIS
  • Scherpe prijzen | Hoge kwaliteit
  • 1 + 1 GRATIS
  • Speciaal voor jou gemaakt
  • 100% Kwaliteitsgarantie!

10% Korting op uw aankoop. Gebruik de code: Extra10


Schilderij Rembrandt van Rijn

Rembrandt van Rijn schilderijen 

De schilderijen van Rembrandt van Rijn zijn heel erg levendig. Hij is een van de grootste schilders in Europa en heeft ongeveer 300 schilderijen gemaakt met een breed scala aan onderwerpen.  Zijn werken behoren tot de Barok. Opvallend is dat je meestal een familielid of huisgenoot op zijn schilderijen terugziet.

Betaalbare schilderijen van Rembrandt van Rijn

De portretschilderingen van Rembrandt hebben een speciale techniek, het focussen op de ogen. De stijl die Rembrandt gebruikte in zijn schilderijen zijn het positioneren van het model, belichten van het gezicht en schilderen van uit een perspectief. Deze stijl noemt men tegenwoordig de “Rembrandt-verlichting”. Deze techniek wordt nog steeds gebruikt. 

Rembrandt zag zichzelf meer als historie- en portretschilder. De werken van Rembrandt van Rijn behoren tot de Barok, maar hij was nog nooit in Italië geweest en toch is zijn werk beïnvloed door het Caravaggisme. Toen Rembrandt eenmaal in Amsterdam woonde schilderde hij portretten en verhalen met veel actie en met een groot contrast tussen licht en donker. Rembrandt maakte de beste werken in zijn laatste levens jaren. Deze werken zijn een stuk rustiger van karakter als zijn eerdere werken. De meeste schilderwerken zette Rembrandt op met een ruwe schets met de kwast. Veel mensen kennen de werken van Rembrandt van Rijn. Zo is de “nachtwacht” en het “Het joodse bruidje” toch wel herkenbaar voor vele mensen. 

Bij ons in de collectie vindt je een aantal werken van Rembrandt waarbij je misschien wel vindt waar jij naar op zoek bent. Dus ben je op zoek naar een schilderij van de oud meester Rembrandt van Rijn aan je muur dan kan je dat hier vast vinden. Er is een ruim aanbod van zijn werken en is er vast wel eentje bij die jij graag aan je interieur wilt toevoegen. Een schilderij is per slot van rekening erg persoonlijk. 


Koop betrouwbaar en veilig: