• 1 + 1 GRATIS
  • Scherpe prijzen | Hoge kwaliteit
  • 1 + 1 GRATIS
  • Speciaal voor jou gemaakt
  • 100% Kwaliteitsgarantie!
Schilderij rode roos met roze achtergrond

Rozen schilderijen 

De koningin onder de bloemen is de roos. Het symbool van de liefde is al heel erg lang de roos. Door een roos als romantische bloem in je huis te hangen creëer je een vriendelijke uitstraling. Natuurlijk is rood ook de kleur van de liefde, maar rozen zijn er in veel kleuren. 

Rozen

De definitie van liefde, romantiek en schoonheid zijn de rozen, dit wordt ons ook al van jongs af aan geleerd. Op Valentijnsdag komt de roos weer op het toneel omdat het de bloem van de liefde is. De bladeren van de rozen worden al eeuwenlang gebruikt in de productie om exclusieve en dure parfums te creëren. De roos is de meest populaire bloem in de Wereld. 

 

Soorten

De roos heeft 5 bladen en doorns en bestaat uit 100 soorten. De rosa Sericea heeft geen 5 bladen en doorns. De roos maakt een vrucht, die noemen we de rozenbottel. Deze is een besachtige en is over het algemeen rood. De bruids roos is wit en staat voor puurheid van nieuwe liefde. De kleur van de roos staat voor verschillende dingen. De gele roos staat voor vriendschap en vreugde, Rood voor de liefde, lavendel voor loyaliteit, Donkerroze dankbaarheid, lichtroze hartelijkheid en bewondering, wit voor onschuld en oranje voor verlangen. 

 

Rozen Schilderij

De rozen schilderijen is een thema en veelkleurig, maar ook in verzachtende kleuren. Door de kleurrijke schilderijen maak je het interieur aantrekkelijker. Het past ook in elk interieur. Het zorgt voor gezelligheid, warmte en kleur. Een stilleven van rozen geeft jouw interieur net dat beetje meer waar jij naar op zoek bent. Wanneer je dus die gezelligheid, warmte en kleur in je interieur wilt is het zeker het overwegen waard om een schilderij van rozen te nemen. Het voordeel is dat het in elk interieur past van industrieel tot modern. 


Koop betrouwbaar en veilig: